LEVEN

Wij bieden u o.a. de Overlijdensrisicoverzekering, Lijfrenteverzekering, Ongevallenverzekering en meer.


De levensverzekering bieden wij aan:
  • Als onderdeel van een hypotheek.
  • Ter beheersing van de risico's bij overlijden.
  • Als een instrument binnen de financiële planning dat kan dienen als aanvulling op de oudedagsvoorziening of om de studie van uw kinderen mogelijk te maken.

Volledig risicobeheer

SCHADE

Na een grondige analyse, zorgen wij ervoor dat uw risico's op een efficiënte wijze worden afgedekt. Maar onze service reikt verder.

Levensverzekering

LEVEN

Wij bieden u onder andere Overlijdensrisicoverzekeringen, Ongevallenverzekeringen, Uitvaartverzekeringen en Lijfrenteverzekeringen.

Uw pensioen al geregeld?

PENSIOEN

Steverink hypotheken en verzekeringen kan door middel van de individualisering van de oudedagsvoorzieningen voor een prima pensioenadvies op maat zorgen.

OVER ONS

Steverink en partners is een betrokken en betrouwbaar kantoor, gericht op een optimale, persoonlijke en snelle dienstverlening. Naast makelaardij bieden wij u ook een compleet pakket van diensten op het gebied van assurantiën, hypotheken, pensioenen en financiële planning aan.

Laat u informeren over onze

VERZEKERINGEN

U wilt de waarde weten van uw woning. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij ons kantoor.

Benieuwd naar je

HYPOTHEEK?

“Doordat steeds meer mensen zich al in een vroeg stadium willen laten adviseren, kunt u altijd een afspraak maken voor een onafhankelijk en - vanzelfsprekend - vrijblijvend advies”

Contact

Vul onderstaand formulier in,
wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Neem contact op