Verzekeringen

Onafhankelijk advies

Wij richten ons zowel op de particuliere markt als op de zakelijke markt van zelfstandige beroepsbeoefenaren en het midden- en klein bedrijf.

Wij bieden u onafhankelijk advies over:

Schadeverzekeringen
Levensverzekeringen
Hypotheken
Pensioenen
Werknemersvoorzieningen en vermogensplanning


Beste persoonlijke financiële strategie

Samen met u zoeken wij naar uw beste persoonlijke financiële strategie. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat uw hypotheek, pensioenregeling, verzekeringen en beleggingen in relatie tot elkaar en uw fiscale positie maximaal in uw voordeel werken.

 

Volledig risicobeheer

SCHADE

Na een grondige analyse, zorgen wij ervoor dat uw risico's op een efficiënte wijze worden afgedekt. Maar onze service reikt verder.

Levensverzekering

LEVEN

Wij bieden u onder andere Overlijdensrisicoverzekeringen, Ongevallenverzekeringen, Uitvaartverzekeringen en Lijfrenteverzekeringen.

Uw pensioen al geregeld?

PENSIOEN

Steverink hypotheken en verzekeringen kan door middel van de individualisering van de oudedagsvoorzieningen voor een prima pensioenadvies op maat zorgen.

Benieuwd naar je

HYPOTHEEK?

“Doordat steeds meer mensen zich al in een vroeg stadium willen laten adviseren, kunt u altijd een afspraak maken voor een onafhankelijk en - vanzelfsprekend - vrijblijvend advies”

Laat u informeren over onze

VERZEKERINGEN

U wilt de waarde weten van uw woning. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij ons kantoor.

OVER ONS

Steverink en partners is een betrokken en betrouwbaar kantoor, gericht op een optimale, persoonlijke en snelle dienstverlening. Naast makelaardij bieden wij u ook een compleet pakket van diensten op het gebied van assurantiën, hypotheken, pensioenen en financiële planning aan.

Contact

Vul onderstaand formulier in,
wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Neem contact op