Taxatie

U wilt de waarde weten van uw woning. Een taxatie geeft hier antwoord op. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij Steverink makelaars en taxateurs. 

 
Vrijblijvende waardebepaling

Indien u overweegt om te gaan verhuizen vertellen wij u graag meer over de diensten die wij aanbieden.
U kunt contact opnemen met ons kantoor om een afspraak te maken voor een gratis en geheel vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Graag informeren wij u tijdens ons bezoek over de mogelijkheden.

 

NWWI taxatie

Wanneer uw hypotheekverstrekker eist dat uw rapport aan NWWI eisen voldoet, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. 


Gecertificeerde taxateur

Onze taxateur is ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en NRVT en daarmee een gecertificeerde taxateur. NVM-makelaars ondergaan een periodieke hercertificering. Zo blijft de kwaliteit van de kennis gewaarborgd. De NVM-makelaar is dus bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren.

Uw huis verkopen?

VERKOOP

Uw huis verkopen via ons kantoor betekent dat er geen mogelijkheid onbenut blijft om uw woning bij zo veel mogelijk potentiële kopers onder de aandacht te brengen.

Benieuwd naar je

HYPOTHEEK?

“Doordat steeds meer mensen zich al in een vroeg stadium willen laten adviseren, kunt u altijd een afspraak maken voor een onafhankelijk en - vanzelfsprekend - vrijblijvend advies”

Contact

Vul onderstaand formulier in,
wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Neem contact op