Aankoop

Heeft u een woning gezien die niet in verkoop staat bij Steverink makelaardij, maar wel uw interesse heeft? Steverink is tevens gespecialiseerd in aankoop! Voor scherpe tarieven nemen we alle zorgen bij de aankoop weg.

 

  • Dagelijks wordt door ons het woningaanbod in de gaten gehouden.
  • We regelen de bezichtiging en gaan mee als aankopend makelaar.
  • We checken de bouwkundige staat - het onderhoud, gebreken en de kwaliteit van de bouw.
  • In de meeste gevallen laten we een bouwtechnisch rapport door een deskundige opmaken en indien nodig wordt er een bodemonderzoek uitgevoerd.
  • We checken de juridische staat - erfdienstbaarheden, bestemmingsplan etc.
  • We adviseren u objectief over de waarde en courantheid van het pand rekening houdend met de toekomstige ontwikkelingen.

 

Complexe bezigheid

Het aankopen van een huis is een complexe bezigheid die vaak veel tijd in beslag neemt. Een goede adviseur met ervaring en enthousiasme is een absolute must!

Uw huis verkopen?

VERKOOP

Uw huis verkopen via ons kantoor betekent dat er geen mogelijkheid onbenut blijft om uw woning bij zo veel mogelijk potentiële kopers onder de aandacht te brengen.

zoeken naar een speld in een hooiberg

VERKOOP

De woning die voldoet aan al uw wensen! Zeker als u een woning zoekt in een voor u onbekende omgeving. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

Bemiddelen bij het huren en verhuren

VERHUUR

Wij bemiddelen bij het huren en verhuren van woningen, appartementen en kamers.

Wij verzorgen ook

TAXATIES

U wilt de waarde weten van uw woning. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet.

OVER ONS

Steverink en partners is een betrokken en betrouwbaar kantoor, gericht op een optimale, persoonlijke en snelle dienstverlening. Naast makelaardij bieden wij u ook een compleet pakket van diensten op het gebied van assurantiën, hypotheken, pensioenen en financiële planning aan.

Benieuwd naar je

HYPOTHEEK?

“Doordat steeds meer mensen zich al in een vroeg stadium willen laten adviseren, kunt u altijd een afspraak maken voor een onafhankelijk en - vanzelfsprekend - vrijblijvend advies”

Laat u informeren over onze

VERZEKERINGEN

U wilt de waarde weten van uw woning. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij ons kantoor.

Uw huis of woning laten

TAXEREN

U wilt de waarde weten van uw woning. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij ons kantoor.

Contact

Vul onderstaand formulier in,
wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Neem contact op