Zoek filterPrijs

Een makelaar in Ulvenhout inschakelen

Is het moment gekomen om uw woning te verkopen? Heeft u hier jarenlang met veel plezier gewoond, maar heeft u uw oog op een andere woning laten vallen? Dan is het goed om hier een professionele makelaar voor in te schakelen. Deze helpt u met opstellen van een plan om uw huis tegen de beste mogelijke prijs te verkopen. Als makelaar in Ulvenhout en omstreken hebben we bij Steverink en partners al vele mensen geholpen bij de verkoop van hun woning. Maar ook als u juist een woning wilt gaan kopen weten wij welke stappen hierbij genomen moeten worden.

 

Hoe kan onze makelaardij in Ulvenhout u helpen?

Neem contact met ons op als u uw woning wilt verkopen, of makelaars in Ulvenhout zoekt die u kunnen helpen met het vinden van uw droomhuis. Bij de verkoop van een woning stellen we een plan van aanpak op. We bekijken daarbij de waarde van uw woning, zorgen dat uw woning goed onder de aandacht wordt gebracht en kunnen eventueel ook de styling verzorgen. Ook nemen wij de onderhandelingen voor onze rekening en begeleiden wij u als makelaar in Ulvenhout bij de oplevering en inspectie.

Slotlaan 75
Ulvenhout
€799.000 k.k.
138m²
Bekijk dit huis
Verkocht

Benieuwd naar uw
hypotheekmogelijkheden?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
GRATIS aankoopbegeleiding bij het afsluiten van een hypotheek!
Molenstraat 67
Ulvenhout
€1 k.k.
423m²
Bekijk dit huis
Verkocht

Uw woning verkopen
en benieuwd
naar de waarde van uw woning?

Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

Neem contact op met onze makelaardij voor Ulvenhout

Wilt u juist een nieuwe woning vinden en aanschaffen? Ook dan zijn wij de specialisten die u met raad en daad terzijde staan. Zo gaan we met u mee bij bezichtigingen, checken wij voor u de staat van de woning waar u uw oog op heeft laten vallen en geven u een objectief advies over de waarde en courantheid van het desbetreffende pand. Onze makelaars voor Ulvenhout zorgen ervoor dat u zowel bij de aankoop als verkoop van een woning tijdens het gehele proces wordt ondersteund en ontzorgd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen om de mogelijkheden te bespreken.

Laat u informeren over onze

VERZEKERINGEN

U wilt de waarde weten van uw woning. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij ons kantoor.

Contact

Vul onderstaand formulier in,
wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Neem contact op